Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Werken bij Dewaele

Een job bij Dewaele, dat is elke dag de grenzen verleggen van vastgoed. Wij werden in 2022 als eerste vastgoedmakelaar bekroond met het 'Great Place To Work' certificaat. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Dat ontdek je hier!
Youtube Thumbnail 2
Speel video af

Helemaal enthousiast om bij ons te werken?

Neem dan snel een kijkje op onze vacaturepagina!

Ontdek onze vacatures
Greatplacetowork skyline teamfoto

Wij zijn een Great Place To Work!

Maar liefst 96% van onze medewerkers erkent ons als een ‘Great Place To Work'! Wil jij ook deel uitmaken van één van de beste werkplekken in België? Ontdek dan snel onze vacatures!

Dewaele Academy logo DEF 20 10 2022 groter

Dewaele Academy

Samen bouwen aan jouw toekomst? Dat doen we met Dewaele Academy! Met een team van juristen, marketeers en ervaren makelaars leer je in vernieuwende opleidingen hoe je de klant kan ondersteunen en de regels van het vastgoed kan heruitvinden.

Ervaren collegas flore lien

BIV-stage

Heb je nog geen BIV-nummer? Geen probleem, want wij bieden jou de perfecte plek voor je BIV-stage!

Helemaal enthousiast om bij ons te werken?

Neem dan snel een kijkje op onze vacaturepagina!

Ontdek onze vacatures

Elk jaar organiseren we bij Dewaele ook D-day!

D day thumbnail
Speel video af
Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht opslaan Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.