Gratis en vrijblijvende schatting

 

DESKUNDIGE SCHATTING VAN UW EIGENDOM? GRATIS EN GEHEEL VRIJBLIJVEND

Een juiste inschatting van de marktwaarde van je eigendom is dé belangrijkste basis van een vlotte en goede verkoop of verhuur van je eigendom.

Met onze jarenlange professionele ervaring op de Limburgse vastgoedmarkt hebben we hier een heel goede kijk op. Enkel een erkend vastgoedmakelaar schat jouw pand met kennis van zaken, ons advies is dan ook technisch professioneel mét de commerciële achtergrondervaring.

Wij bespreken graag samen een haalbaarheidsstudie.  

 

VERKOPEN via RZK

U hebt gekozen om uw woning, appartement of grond te verkopen via een professioneel vastgoedkantoor. Hieronder leest u wat een samenwerking met ons kantoor inhoudt.

SCHATTING EN VOORBEREIDING

We leggen een afspraak vast voor een schatting van uw eigendom. U ontvangt een schattingsverslag dat we met u overlopen. De vraagprijs is een belangrijk aandachtspunt, maar ook alle mogelijke maatregelen die u kan nemen om uw eigendom vlot te verkopen. Zo kan het bijvoorbeeld interessant zijn kleine onderhoudswerken uit te voeren voor we het pand op de markt brengen.

VASTGOEDDOSSIER EN PUBLICITEIT

Eens we de vraagprijs en de startdatum voor de verkoop hebben vastgelegd, stellen we voor uw eigendom een vastgoeddossier samen. We verzamelen de nodige documenten en maken een volledige pandbeschrijving met foto's op. We zorgen dat uw pand snel op onze site en op toonaangevende vastgoedsites verschijnt en werken een publiciteitsplan uit. Informatie over uw eigendom wordt gemaild naar alle contacten die via ons kantoor op zoek zijn naar uw pand- of grondtype.

BEZOEKEN EN ONDERHANDELINGEN

We volgen alle aanvragen in verband met uw pand op, organiseren bezoeken en houden u op de hoogte van het verloop van het verkoopproces. Doet een geïnteresseerde partij een bod, dan overleggen we met u of u het bod wil aanvaarden. U hebt daarbij altijd het laatste woord.

VERKOOPOVEREENKOMST

Gaat u akkoord met het bod, dan bereiden wij een verkoopovereenkomst voor. Die overeenkomst wordt ruim vóór de afgesproken ondertekeningsdatum naar u, naar uw koper en naar de betrokken notarissen verstuurd voor goedkeuring. Hebben alle partijen de inhoud goedgekeurd, dan wordt de overeenkomst door u en door de koper bij ons op kantoor ondertekend. Vervolgens bezorgen wij de notaris van de koper het volledige vastgoeddossier, ter voorbereiding van de notariële akte, die maximaal vier maanden na de verkoopovereenkomst zal worden verleden.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Is uw pand verkocht, dan betaalt u een vooraf afgesproken percentage op de verkoopprijs. Slagen wij er ondanks al onze inspanningen niet in uw pand te verkopen, dan bent u ons niets verschuldigd. De modaliteiten van onze samenwerking zijn gedetailleerd in de samenwerkingsovereenkomst die we bij de start van onze opdracht ondertekenen. Onze opdracht is in overeenstemming met de geldende wetgeving en wordt gecontroleerd door de Federale Overheidsdienst Economie.

Hebt u vragen over een mogelijke samenwerking en over onze tarieven, neem dan zeker contact op met ons kantoor info@rzk.be

Wens je vrijblijvend advies of een schatting bij verkoop?

Dries | 0479/87.29.96 | dpeeters@rzk.be

Cathérine | 0473/85.10.04 | ccolson@rzk.be

Jeroen | 0498/05.76.72 | jvandormael@rzk.be

 

Wens je vrijblijvend advies bij verhuring, met of zonder beheer?

Jan | 0478/53.60.04 | jcolson@rzk.be

   
Tot binnenkort!

Jan & Cathérine Colson en het hele RZK-team